Добредојдовте, можете да се логирате или да креирате сметка.
Листај по категории

Продавници

 

Крш 1

ТЦ Рамстор - II кат, Скопје тел: 078/ 260715 e-mail: krs1@krs.mk

Крш 2

ГТЦ - сутерен, Скопје тел: 078/ 26 09 74 e-mail: krs2@krs.mk

Крш 3

ТЦ Зебра, Скопје тел: 078/ 26 09 75 e-mail: krs3@krs.mk

Крш 7

ТЦ Скопје Сити Мол, Скопје тел: 078/ 26 09 78 e-mail:krs7@krs.mk

Крш 8

ТЦ Капитол Мол, Скопје тел: 078/ 26 10 64 e-mail: krs8@krs.mk

Крш 4

ТЦ Сума, Куманово тел: 078/ 26 09 77 e-mail: krs4@krs.mk

Крш 6

ТЦ Сити Центар, Гостивар тел: 078/ 26 00 72 e-mail:krs6@krs.mk